:

Järjestöt

Järjestö · järjestöt · järjestöjä · Espoo

Hakuehdolla järjestöt löytyi yhteensä 20 yritystä.

Suomen Nuorkauppakamarit Ry HELSINKI

Järjestö

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

Hakusana:Espoo
 
 

Espoon Kiekkoilun Tuki ry ESPOO

Järjestö

Espoon Kiekkoilun Tuki Ry:llä jäähallit Matinkylän, Laaksolahden ja Espoonlahden urheilupuistoissa, juniori- ja harrastejääkiekkoiluun. Vuonna 2009 valmistuu Leppävaaran urheilupuisto.

Sijaintikunta:Espoo
Toimialue:Espoo
 
 

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry ESPOO

Kansalaisjärjestö

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry - Alueellinen sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan järjestöjen yhteistyöelin. Edistämme kuntalaisten hyvinvointia. Kehitämme vapaaehtois- ja kansalaistoimintaa. Pidämme yllä Yhteisötupaa, joka on kaikille avoin kohtaamispaikka. Sinne voi pistäytyä arkisin klo 9-15. Yhteisötuvalla toimii useita yhdistyksiä ja siellä järjestetään erilaisia tilaisuuksia, vertaisryhmiä sekä luentoja. Olet lämpimästi tervetullut!

Sijaintikunta:Espoo
Hakusana:järjestötoimista Espoo, kansalaistoiminta Espoo, Espoon järjestöt, järjestöyhteistyö Espoo, hyvinvointialan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, sosiaalialan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, yhteisötupa Espoo, vertaistuki Espoo, työllistäminen Espoo, listaus Espoon järjestöistä, vapaaehtoistoiminta Espoo, terveysalan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, Espoolaiset järjestöt, järjestöt Espoo, vapaaehtoistyö Espoo, vertaistoiminta Espoo, kokoustila Espoo
 

Muuta hakua

Yritykset ja organisaatiot Espoosta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Espoon Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus