:

Kaapeleita

Kaapeli · kaapelia · kaapelit · kaapeleita · Espoo

Hakuehdolla kaapeleita löytyi yhteensä 6 yritystä.

PJ Control Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusautomaatiota, sähkömoottoreita

Sähkö-, automaatio ja pneumatiikkatuotteet sekä mittalaitteet teollisuuden tarpeisiin: automaatiojärjestelmät, sähkökäytöt, venttiilit, liittimet, kaapelit, kotelot, UPSit ja työkalut.

Toimialue:Espoo
Tuote:kaapelit
 

Sähkö-Pusa Oy LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakoitsija, sähkötöitä, sähköurakointia

Sähkö-Pusa Oy on nuorekas yritys, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaikkia sähköalan palveluita nopeasti ja luotettavasti sovittujen aikataulujen mukaan. Toimintaamme kuuluu kaikki sähköalan työt suunnittelusta toteutukseen Päijät-Hämeen alueella. Olemme erikoistuneet teollisuuden kunnossapitoon ja kaapelin paikannukseen. Kauttamme voi myös hankkia kaikkia sähkötukkukaupassa tarjottavia tuotteita. Soita ja pyydä tarjous. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa.

Palvelu:kaapelin paikannus
Toimialue:Espoo
 
 

Nokkalan Sähkö Oy SUNDSBERG

Sähkötöitä

Nokkalan Sähkö Oy on monipuolinen sähköurakointiliike. Meille maakaapeliviat sekä niiden paikannus- ja korjaustyöt ovat ydinosaamista. Yrityksemme tärkeimpiä palveluja ovat maakaapeleiden vikapaikannus, kaivuu ja korjaustyöt sekä lattialämmityskaapeleiden vikapaikannus. Kauttamme saat myös monipuolisia sähkötöitä.

Sijaintikunta:Espoo
Hakusana:maakaapelin vikapaikannusta, maakaapelin vikapaikannukset, maakaapelin vikapaikannus, maakaapeleiden reittinäytöt
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Espoon Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus