:

Koulutus

Koulutus · Espoo

Hakuehdolla koulutus löytyi yhteensä 269 yritystä. Tulokset 1—20:

Yrittäjien Koulutuskeskus Oy HELSINKI

Koulutusta

Yrittäjien Koulutuskeskus Oy kouluttaa yritykset ja yhteisöt ajankohtaisella huippuosaamisella. KOULUTUKSET - Johtaminen - Taloushallinto - Palkkahallinto - Asiakaspalvelu - Vuorovaikutus - Työhyvinvointi - Räätälöityjä koulutuspalveluja - Toimialakohtaisia erityiskursseja - Liikekirjanpidon koulutusta - Sopimusoikeuden koulutusta - Esimieskoulutus Kurssitarjonnastamme löydät myös useamman päivän kylpyläkoulutustilaisuuksia

Palvelu:palkkahallinnon koulutus, taloushallinnon koulutus, liikkeenjohdon koulutusta, liikekirjanpidon koulutusta, koulutuspalveluja, sopimusoikeuden koulutus, asiakaspalvelun koulutusta
Toimialue:Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen
 
 

Novetos Oy ESPOO

Liikkeenjohdon konsultointia

Novetos on johtamisen ja yhteistyön kehittämiseen keskittynyt, vuonna 1997 perustettu valmennusyritys. Lähtökohtina eettinen ja valmentava johtajuus. Suunnittelemme valmennukset asiakaskohtaisesti. Toimimme ihmisiä arvostaen sekä organisaation perustehtävää ja tulosvaatimuksia kunnioittaen.

Palvelu:aikuiskoulutusta
Sijaintikunta:Espoo
 
 

Trainers' House Oyj ESPOO

Koulutuspalveluita

Trainers´house on muutosyhtiö jossa meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme viemään haluttu muutos osaksi arkea – että henkilökunta tekee sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita joka päivä. Asiakkaamme arvostavat erityisesti tuloksellista toimintaamme, osaavia ihmisiämme sekä monipuolista, käytännönläheistä ja nopeaa toimintatapaamme.

Sijaintikunta:Espoo
 
 

Lauttasaaren yhteiskoulu HELSINKI

Toisen asteen koulutusta

Lauttasaaren yhteiskoulu on yksityinen koulu, johon kuuluu yläkoulu ja lukio. Koulun ylläpitäjänä toimii Lauttasaaren yksityiskoulujen kannatusyhdistys ry. Koulumme tavoitteena on kasvattaa oppilaita yksilöinä ja yhteiskunnan jäseninä, antaa elämässä tarpeelliset tiedot ja taidot sekä edistää koulutuksellista tasa-arvoa ja elinikäistä oppimista.

 
 

ME-Fysiotiimi Oy ESPOO

Fysioterapiapalveluja

ME- Fysiotiimi sijaitsee Etelä-Leppävaarassa, Espoossa. Leppävaaran asemalta kävelymatka on lyhyt ja autoille on paikoitustilaa Rummunlyöjänkadulla. Tilat ovat katutasossa portaattomasti, myös pyörätuolilla liikkuminen on helppoa. Pääpainomme palveluissamme on tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiassa.

Sijaintikunta:Espoo
Palvelu:Asiantuntija- ja koulutuspalvelut
 
 

Cadmic Oy ESPOO

Elektroniikkateollisuutta

Laaja kokemus alalla, meiltä saat laadukkaita ja asiantuntemuksella valmistettuja tuotteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sijaintikunta:Espoo
Palvelu:koulutuspalvelut
 
 

Kehittämispalvelut Annika Juonela Oy HELSINKI

Koulutusta

Kehity kanssani! Yrityskohtaisen valmennuksen suunnittelen aina asiakkaan kanssa yhdessä. Olen erikoistunut palvelun ja myynnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja vuorovaikutustaitoihin asiakaskontakteissa. Tarjoan yksilöllisiä kehittämispalveluja asiakaskontaktien hallintaan.

 
 

Nutrifilia Hanna Partanen ESPOO

Ravitsemusterapeutti

Nutrifilia on vuonna 2005 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita. Yrityksen perustaja on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen. Hannalla on yli 500 luennon ja koulutustilaisuuden kokemus - lupsakkaa savolaishuumoria ja esimerkkejä elävästä elämästä! Katso lisätietoja kotisivuilta! Kysy tarjousta! Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse. Myös yksityisvastaanotto ja elämäntaparemonttiryhmät.

Sijaintikunta:Espoo
Hakusana:koulutus
 
 

FQ21-Koulutus&Konsultointi oy HELSINKI

Turvallisuusalan koulutusta

FQ21 tarjoaa sinulle joustavan tavan hankkia turvallisuuskoulutusta. Järjestämme korttikoulutusten lisäksi alkusammutus-, turvallisuus- sekä poistumiskoulutusta. Tilaisuudet voidaan järjestää meidän tiloissamme Vantaalla tai teidän yrityksenne tiloissa. Koulutuksen lisäksi teemme pelastus- ja tulityösuunnitelmia sekä turvallisuuden riskikartoituksia. Parannetaan siis yhdessä yrityksenne turvallisuutta kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä! Espoon toimipisteen osoite on Rajamaankaari 7, 02970 Espoo

Toimialue:Espoo
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus