:
Käyntiosoite PL 58
00981 HELSINKI
Puhelin 010 229 2080
Internet http://www.verkkokulta.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2370941-8

Toimiala

Kultaa, kultaesineitä

Kuvaus

Verkkokulta Oy on kullan ostamiseen erikoistunut yritys. Kulta rahaksi -palvelumme avulla muutat kultaesineet rahaksi helposti ja turvallisesti. Olemme maksaneet asiakkaillemme jo yli 4 miljoonaa euroa! Olemme kehittäneet toimintatapojamme siten, että olemme aidosti kustannustehokkain kullanostaja, jonka vuoksi pystymme maksamaan kilpailijoitamme paremmin. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme tai saamaasi kauppasummaan, niin saat kultaesineesi takaisin täysin veloituksetta.

Lisätietoa Ostamme kultaa ja nyt voit myydä meille kultaa helposti, nopeasti ja turvallisesti ilman stressiä. Tilaa verkkosivuiltamme täysin ILMAINEN kullan myyntipakkaus. Myyntipakkauksella voit lähettää kullan meille turvallisesti, sillä lähetys on vakuutettu 5000 euron edestä ja olemme maksaneet valmiiksi postimaksut puolestasi. Saatuamme lähetyksesi, suoritamme arvioinnin ja maksamme rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Jotta kullan myyminen olisi sinulle täysi turvallista ja riskitöntä, niin annamme kaikille tilauksille täyden tyytyväisyys- ja hintatakuun. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin voit perua kaupan ja lähetämme kultaesineesi takaisin täysin veloituksetta, eikä sinulle aiheudu koskaan mitään kuluja palvelumme käytöstä. Hintatakuun turvin saat varmasti parhaan hinnan kullasta, sillä lupaamme päihittää kilpailijoidemme hinnat vähintään 0,5 eurolla/gramma.

Tilaa täysin ilmainen kullan myyntipakkaus verkkosivuiltamme: www.verkkokulta.fi

Me Verkkokullalla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme positiivisen myyntikokemuksen ja palvelun johon he voivat luottaa. Suomalaisena, korkeimpaan luottoluokkaan kuuluvana ja Kappalehden Menestyjä-yrityksenä asiakkaamme tietävät, että he voivat kääntyä puoleemme saadakseen parhaan myyntikokemuksen ja korkeimmat hinnat. Käytämme parhainta mahdollista tekniikkaa arvioidaksemme jokaisen vastaanottamamme esineen huolella ja tarkan laadunvalvonnan alla, jotta voimme määritellä esineille mahdollisemman tarkan ja luotettavan arvon.

Älä tuhlaa enää aikaasi kiertelemällä eritasoisilla kultakauppiailla. Tilaa ilmainen kullan myyntipakkaus, lähetä kultaesineesi ja me hoidamme lopun!

Yhteystiedot

Verkkokulta asiakaspalvelu

010 229 2080


Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

kullan myynti, kultaa, kulta, kullat rahaksi, kullanostaja, hopeatuotteita, hopean myynti, hopeaa, hopea, ostamme kultaa, myy kultaa, kulta rahaksi, kultarahaksi, kultatuotteita

Toimimme alueilla Tampere, Koko Suomi, Jyväskylä, Hämeenlinna, Helsinki, Espoo, Suomi, Rovaniemi, Oulu, Kuopio, Vantaa, Turku
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus